Marktsegmenten

Bakkerij Remmerswaal heeft door de jaren heen en specialisme ontwikkeld in het leveren aan de zogenaamde “buitenhuishoudelijke markt”. Die markt kunnen we onderverdelen in 5 segmenten.

Hotels:
Iedere ochtend voordat de hotelgasten opstaan en gaan ontbijten, hebben onze chauffeurs weer de verste en lekkerste broodjes, croissants en vele andere specialiteiten afgeleverd. Ons ruime assortiment luxe brood en stukswerk verrast dagelijks de hotelgasten die met deze belevenis hun verblijf afsluiten. Informeer ook eens naar ons mini-assortiment! De volgende hotelketens maken dagelijks gebruik van onze diensten: Golden Tulip, Regardz, vd Valk, Accor en Hampshire.

Institutioneel:
In dit segment speelt met name de voedselveiligheid een belangrijke rol. De mensen in de verschillende zorgcentra, ziekenhuizen en bejaardenhuizen moeten er op kunnen vertrouwen dat het brood met de grootst mogelijke zorg is geproduceerd. Bij Bakkerij Remmerswaal ben je daarvoor bij het juiste adres. Als één van de eerste bakkerijen in onze regio voldoen we sinds midden jaren ’90 aan alle eisen van de Hygiënecode voor brood en banketbakkerijen, de HACCP. In 2015 hebben we het felbegeerde FSSC 22000 certificaat behaald. Jaarlijks worden we gecontroleerd door een onafhankelijke keuringsinstantie. Graag denken we ook mee in het samenstellen van bijvoorbeeld een weekendcyclus. Ook voor dieet wensen kun je bij ons aankloppen. In zo’n geval gaan we altijd op zoek naar een bevredigende oplossing. Tevens hebben we doorfacturatiemogelijkheden met o.a. de volgende groothandels: Bidfood (voorheen Deli XL), Sligro / v. Hoeckel, Huuskes, Multifood en Distrivers.

Catering:
Al jaren weten vele cateraars wat Bakkerij Remmerswaal voor hun kan betekenen. De meest uiteenlopende wensen passeren de revue en op de meeste vragen hebben we een pasklare oplossing klaarliggen. Verschillende concepten kunnen gevoerd worden in de bedrijfsrestaurants. Hierbij kun je onder andere denken aan Biologisch / EKO, luxe koeken en het ruime mini assortiment. Tevens hebben we een zeer breed assortiment bake off broodjes, welke we niet alleen per doos, maar ook per handzame verpakking, dagelijks kunnen aanleveren. Naast de kwaliteit van onze producten is high-service voor ons normaal, bestaande klanten weten wat we hiermee bedoelen. De cateraars die met ons werken zijn onder andere: Sodexo, Albron, T&N, SAB, OSP en Vermaat.

Retail:
Retailers en buurtsupers willen een bovengemiddelde kwaliteit en een goede marge. Ervaring leert dat klanten voor een goed stukje brood naar de (buurt) super komen en dan uiteraard ook hun gewone boodschappen meenemen. Meer klanten en een hoger omzetaandeel brood. Omzetaandelen brood van minimaal 6-10% zijn bij onze afnemers geen uitzondering. Als dan de marge ook goed is kun je van een klassieke win-win situatie spreken. Verkoop in Bakkerij Remmerswaal verpakking behoort ook tot de mogelijkheden. Prisma en Spar hebben als retailorganisaties inmiddels kennis gemaakt met Bakkerij Remmerswaal

Horeca:
Naast bovengenoemde klantgroepen leveren we ook nog de (plaatselijke) horeca. Van snackbar tot restaurants en van partycateraars tot sportverenigingen, ook deze nemen vele broodjes en andere artikelen af.

Reacties zijn gesloten.