Nieuws

Bakkerij Remmerswaal FSSC 22000 gecertificeerd!

Bakkerij Remmerswaal met haar winkels aan de Damstraat in Leidschendam, in winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam en de Slinge in Rotterdam timmert volop aan de weg als het gaat om kwaliteit. Onlangs heeft de ambachtelijke bakker het FSSC 22000-certificaat behaald. Dit certificaat garandeert een hoog niveau van kwaliteitsmanagement als het gaat om voedselveiligheid en productkwaliteit van dagvers brood en banket.

Bakkerij Remmerswaal is lid van Top Bakkers. Deze overkoepelende organisatie heeft met al haar aangesloten ambachtelijke bakkers afspraken gemaakt wat betreft ‘kwaliteit’ in de breedste zin van het woord. Het behalen van het FSSC 22000 certificaat is daar onderdeel van. Voor dit niveau van kwaliteitsmanagement is Bakkerij Remmerswaal onlangs glansrijk geslaagd. Iets om bijzonder trots op te zijn, het hele team in de bakkerij heeft er keihard aan gewerkt om dit certificaat te behalen.

Onderdeel van deze certificering is dat de bakker ieder product met al zijn ingrediënten kan volgen en de herkomst ervan kan nagaan. Dit geldt voor de hele keten vanaf het begin van productie tot aan de aflevering bij de klant. Afnemers in de catering, hotels, retail, instellingen en restaurants maar uiteraard ook alle klanten in de winkel van Remmerswaal krijgen zo de garantie dat de voedselveiligheid van de geleverde dagverse producten gewaarborgd is op een hoog niveau.

Topkwaliteit
Dat Bakkerij Remmerswaal gaat voor kwaliteit is eigenlijk vanzelfsprekend. Voor dag en dauw zijn de bakkers al actief om een breed assortiment dagvers brood en banket te leveren. Veel klanten in de regio genieten hier dagelijks van. Bakkerij Remmerswaal wil naast top zijn, ook top blijven. Met maar één doel: de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Het FSSC 22000-certificaat als internationale kwaliteitsborging geeft hier sturing aan.

ipp

Reacties zijn gesloten.