Winkel Leidschendam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:30
Zaterdag 8:00 – 17:00

Adres winkel Leidschendam:
Damstraat 33
2265 AE Leidschendam
070-3260449

Sinds eind augustus 2012 is onze hagelnieuwe winkel op het nieuwe Damplein geopend. Deze winkel is opgebouwd vanuit het semi-zelfbedienings concept. Dit betekent dat de gehele winkel is opgebouwd vanuit de beleving van de klant. U kunt in uw eigen tempo winkelen en op diverse plaatsen in de winkel presenteren wij u de lekkerste koeken en andere lekkernijen.

In de winkel staat een grote oven waar de hele dag producten in worden gebakken. Een mooi voorbeeld daarvan is ons nieuwe  “Germaanse brood”, stevige broden gemaakt volgens een traditioneel recept.  Deze broden zijn in 6 verschillende smaken beschikbaar en worden de gehele dag door vers gebakken!

Maak daarnaast ook kennis met ons budget assortiment brood, een aantal soorten zijn bij ons vast bijzonder scherp geprijsd en daarmee zijn we met deze producten de goedkoopste ambachtelijke bakker in de regio!

Hierdoor is een winkel ontstaan waar je plezierig in je eigen tempo kunt winkelen en trachten met onze enthousiaste medewerkers u, als klant, regelmatig te verrassen.

Reacties zijn gesloten.